Hospitalisatieverzekering

Bent u niet gewonnen voor een Ongevallen verzekering of een verzekering Gewaarborgd Inkomen, dan is een Hospitalisatieverzekering tegenwoordig bijna een must. Bij een verblijf in het hospitaal kunnen de kosten van de zogenaamde “supplementen” aardig oplopen en/of de behandeling van ernstige ziekten vereist steeds meer gespecialiseerde behandelingen die niet door de ziekteverzekering worden terugbetaald.

Naast uw inkomensverlies vormen deze extra kosten vaak een zware financiële dobber die u met een polis Hospitalisatie kunt vermijden. Deze verzekering zal immers de aanvullende ziektekosten die u als patiënt normaal zelf moet betalen voor haar rekening nemen.

Opgelet: in de meeste gevallen is er een vrijstelling of franchise voorzien. Dat wil zeggen dat u als verzekerde zelf een eerste deel van de kosten moet dragen. De hoogte van deze franchise zal ook de prijs van uw polis sterk beïnvloeden, samen met uw leeftijd. Het is aan te raden om niet te lang te wachten om met deze polis te starten. De prijs is beduidend lager en de kans op vooraf bestaande aandoeningen is veel kleiner. Contacteer ons gerust voor meer informatie.