Over ons

De Nil Verzekeringen maakt al bijna 55 jaar het verschil: uw partner voor al uw verzekeringen.

Verzekeren op maat: alle oplossingen voor particulieren, vrije beroepen, KMO,VZW’s, ondernemingen.

Welkom op de website van De Nil Verzekeringen. In 1962 startten Ernest & Maria De Nil met hun eerste kantoor in Opwijk. Meer dan 50 jaar later is De Nil Verzekeringen uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de verzekeringen.

De continuïteit van een familiebedrijf…

Sinds 1978 zijn ook zoon Eddy samen met broer Josse De Nil vertrouwde gezichten op kantoor. Als 2de generatie beschikken ze immers over een enorme ervaring en knowhow, die ze graag ter beschikking stellen van het ruim en uiteenlopend cliënteel. Particulieren, vrije beroepen, kleine zelfstandigen, middelgrote ondernemingen, industriële ondernemingen, ondernemingen in de sociale sector, scholen, vzw’s, kerkfabrieken, congregaties…

Voor iedereen staan we klaar met hetzelfde enthousiasme en gepast advies op maat.

Het advies van een onafhankelijk makelaar, uw troef.

Werd er in de beginjaren nog exclusief voor 1 maatschappij gewerkt, dan is dat nu al lang niet meer het geval. Al meer dan 20 jaar werkt ons kantoor als onafhankelijk makelaar. Onze schaalvoordelen bieden ons een geprivilegieerde positie bij onze partner – maatschappijen, zodat wij u een uitgebreide waaier aan polissen en waarborgen kunnen aanbieden tegen uiterst scherpe tarieven. Wij bieden u dus een complete dekking in overeenstemming met uw noden en conform uw budget en kwaliteitsvereisten.

Bij schade kan u uiteraard rekenen op onze dynamische maar vooral goed opgeleide medewerkers. Ook hier laat onze voorkeurspositie tegenover onze partnermaatschappijen ons toe om u beter te bedienen: dankzij onze akkoorden met diverse partners kunnen wij uw schadegeval in eigen beheer afwerken. Uw dossier wordt professioneel afgehandeld. Indien u recht hebt op een vergoeding regelen wij een snelle en correcte uitbetaling.

Brocom & FVF, onze partners voor uw advies.

De financiële wereld verkeerde de laatste jaren in turbulente wateren, hetgeen aanleiding gaf tot nieuwe regelgeving.

Als makelaar is het ook belangrijk om de juiste partners te kiezen. Mede dankzij ons ‘Brocom’ – kwaliteitslabel  bent u zeker dat wij correcte informatie verstrekken conform de nieuwe richtlijnen, en geheel in lijn met de deontologische code onder financiële tussenpersonen.

Voor de melding van uw schadegevallen kunt u beroep doen op ons noodnummer. Verder mag u steeds een aangepaste en persoonlijke service van ons verwachten. Service die we u graag verlenen tijdens onze ruime openingsuren (in de week tot 18h – behalve op dinsdag tot 19h en op vrijdag tot 17h) en ook op zaterdagmorgen. Buiten deze uren staan we tot uw dienst voor advies op afspraak, zowel op kantoor als bij u thuis.

Ons motief luidt dan ook; ‘geen woorden maar daden’!

Team

Eddy De Nil

Afgevaardigd bestuurder

Mail mij

Sonja Pauwels

Administratief medewerker

Mail mij

Didier Vanlaecke

Account Manager, bvba Assur-Management

Mail mij

Peter Heyndrickx

Schade

Mail mij

Gunther Verspecht

Marketing Caprioolkinderen

Mail mij

Ernest De Nil

Stichter & oprichter in 1962

Mail mij

Partners

Meer info? Mail ons

Vragen? Bel ons 052 35 95 75